Categories

HopeNow søger studentermedhjælper

Skrevet 02/03/2017

Hvem er vi?
HopeNow er en NGO, der arbejder med ofre for menneskehandel baseret på en menneskeretlig tilgang, og vi er en af fire aktører under regeringens handlingsplan til bekæmpelse af menneskehandel 2015-2018. Vi udfører opsøgende socialt arbejde i gadeprostitutionsmiljøet og i asyl- og fængselssystemet og arbejder med identifikation af ofre for menneskehandel. Derudover er vi involveret i et forebyggelsesprojekt i Kenya. Vi er et lille team af fastansatte, og derudover bidrager en større gruppe af frivillige til at sikre det sociale arbejde i HopeNow. Indsatsen er præget af både en veletableret social indsats og innovativt, eksperimenterende socialt arbejde, som skal sikre, at målgruppen får den nødvendige hjælp.

Om stillingen
Du skal bistå HopeNow i den daglige drift og være med til at sikre koordineringen i organisationen og understøtte det sociale arbejde gennem en sikker administration. Du bliver en del af et lille team, der arbejder med alle aspekter af HopeNows mission.

En stor del af stillingen omfatter følgende opgaver:
– Koordinere de frivilliges vagter og rekruttering af nye frivillige
– Være ansvarlig for medlemskartotek og medvirke til rekruttering af nye medlemmer
– Administrativ blæksprutte, herunder sørge for mails, post, koordinering af kalendere mm.
– Indgå i arbejdet med afrapporteringer og dokumentation til de bevilgende myndigheder
– Ad hoc-opgaver, såsom transskribering og andet forefaldende arbejde

Stillingen er 12-15 timer ugentligt og det primære arbejdssted er Drejervej 17, 2400 København NV, men det kan forekomme, at opgaverne skal løses på andre lokationer.

Krav
- At du har en interesse i at arbejde i en NGO, der arbejder med menneskehandel
– At du kan arbejde i et omskifteligt miljø præget af humor, engagement og til tider et højt tempo
– At du mestrer det danske sprog til perfektion i både skrift og tale, og at du kan tale og skrive engelsk på et højt niveau
– At du er ansvarsbevidst og yderst struktureret
– At du kan arbejde minimum 2 dage om ugen og gerne 3
– Vi ser helst, at du har lyst til at være her i en længere periode og derfor har min. 2 år tilbage af dit studie

Vi indkalder løbende til samtaler, men sidste frist for at sende en ansøgning er 10. marts 2017. Ansøgningen kan fremsendes til projektleder Matilde Skov Danstrøm på matilde@hopenow.dk eller indleveres på Drejervej 17, 2400 København NV. Du kan læse mere om HopeNow her på siden eller kontakte Matilde Skov Danstrøm. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hold dig opdateret med nyt fra HopeNow

Vil du gerne holde dig opdateret med den sidste nye udvikling inden for menneskehandel og HopeNows arbejde, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde disse felter.
Tilmeld mig