Categories

Ny bestyrelse skal styrke HopeNows kamp mod menneskehandel

Skrevet 31/08/2016

HopeNow er allerede en af Danmarks førende aktører i kampen mod menneskehandel, og nu har organisationen valgt en ny bestyrelse, der med sin faglige profil afspejler HopeNows kerneværdier endnu bedre.

Den hidtidige bestyrelse for HopeNow er den 31. august 2016 trådt tilbage til fordel for en ny bestyrelse, der skal fortsætte det store arbejde, som siden 2007 har gjort HopeNow til en af landets mest anerkendte organisationer i kampen mod menneskehandel.

Fra den tidligere bestyrelse fortsætter advokat Anne Land, der samtidig overtager rollen som formand, mens interkulturel international socialrådgiver Anette Lytzen og socialrådgiver og adjunkt Charlotte Vange Løvstad fuldender den tre mand store bestyrelse.

“Jeg er både glad og stolt over at være blevet udnævnt som formand for bestyrelsen, og jeg glæder mig til, at vi som bestyrelse kan være med til at understøtte HopeNows mission om at bekæmpe menneskehandel i alle dens former. Nu skal vi i arbejdstøjet og sikre, at HopeNow forbliver en af Danmarks førende kapaciteter inden for området,” siger den nytiltrådte bestyrelsesformand Anne Land.

Michelle Mildwater, der grundlage HopeNow i 2007, er også yderst tilfreds med det trekløver, der skal føre bestyrelsesarbejdet videre.

“Vi har fået en slagkraftig og meget kompetent bestyrelse, der har mange års erfaring med at hjælpe ofre for menneskehandel, og jeg er overbevist om, at de vil lave et fremragende stykke arbejde. Jeg vil bruge bestyrelsen som sparringspartner, og jeg tror, at et tættere samarbejde end hidtil vil give mere ro til det sociale arbejde, der stadig er HopeNows fundament,” siger Michelle Mildwater.

Den ny bestyrelse:

Anne Land – bestyrelsesformand
Anne Land har mere end 30 års erfaring som advokat, og blandt hendes kernekompetencer er menneskerettigheder, asyl- og udlændingeret samt social- og familieret. Anne Land arbejder også som beskikket advokat i straffesager og er meget bekendt med de alvorlige forhold, handlede mænd og kvinder befinder sig under.

Anette Lytzen
Anette Lytzen, der er uddannet interkulturel international socialrådgiver, har siden 2009 fungeret som Michelle Mildwaters personlige sparringspartner. Hun har erfaring med identificering og rådgivning af ofre for menneskehandel fra sit arbejde for Reden-STOP Kvindehandel og har deltaget i arbejdet med regeringens første handlingsplan mod menneskehandel. Anette har desuden arbejdet en årrække på Dansk Kvindesamfunds krisecenter, hvor hun har arbejdet med voldsramte kvinder.

Charlotte Vange Løvstad
Charlotte Vange Løvstad er uddannet kandidat i socialt arbejde. Hun har mere end 15 års erfaring i arbejdet med udsatte voksne og underviser også i emnet på Via University College. Charlotte har desuden været ansat i KFUKs Sociale Arbejde, Reden-STOP Kvindehandel. Charlotte har tidligere siddet i HopeNows bestyrelse fra 2008-12.

For yderlige oplysninger eller kommentarer kontakt venligst kommunikationsansvarlig Bjarne Holm, bjarne@hopenow.dk eller tlf.: 27 20 26 25.

Hold dig opdateret med nyt fra HopeNow

Vil du gerne holde dig opdateret med den sidste nye udvikling inden for menneskehandel og HopeNows arbejde, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde disse felter.
Tilmeld mig