Categories

Vil du være med til at påvirke kampen mod menneskehandel?

Skrevet 28/10/2016

HopeNow søger bestyrelsesmedlemmer, der på frivillig basis er klar til at gøre en indsats i bestyrelsen hos én af Danmarks mest anerkendte aktører i kampen mod menneskehandel.

HopeNow har en arbejdende bestyrelse, der blandt andet beskæftiger sig med opgaver som jura, administration, økonomi og fundraising, så hvis du behersker en eller flere af disse kompetencer, kan du være med til at sætte dit fingeraftryk på kampen mod menneskehandel i Danmark.

Bestyrelsesarbejdet kræver desuden en god portion erfaring med socialt arbejde og forståelse for en NGO, hvis arbejde primært er båret af frivillig arbejdskraft.

HopeNows vision er med udgangspunkt i basale menneskerettigheder og hjælp til selvhjælp at bekæmpe menneskehandel i alle dens former og manifestationer. Siden 2007 har vi hjulpet flere tusinde handlede mænd og kvinder i Danmark. HopeNow er en upartisk og fordomsfri NGO, der arbejder med og for handlede mennesker på flere niveauer: Psykosocialt, sundhedsmæssigt, kulturelt og juridisk.

HopeNow har vundet flere priser for arbejdet mod menneskehandel, blandt andet The European Crime Prevention Award i 2014.

Ansøgninger sendes til charlotte@hopenow.dk inden den 14. november 2016. Har du yderligere spørgsmål om HopeNow eller arbejdet i bestyrelsen, kan du kontakte Charlotte Vange Løvstad på tlf.: 2844 0198

Hold dig opdateret med nyt fra HopeNow

Vil du gerne holde dig opdateret med den sidste nye udvikling inden for menneskehandel og HopeNows arbejde, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde disse felter.
Tilmeld mig