Baggrund

Baggrund

Michelle Mildwater stiftede organisation HopeNow i april 2007. Hun har arbejdet med handlede kvinder og udenlandske kvinder på prostitutionsområdet i Danmark siden 2003. Hun har en uddannelse som traumeterapeut.

Michelle Mildwater har omfattende viden på området med et primært fokus på afrikanske kvinder, især kvinder og mænd fra Nigeria.

Michelle Mildwater har udført opsøgende arbejde i prostitutionsområdet, i fængsler og andre steder, hvor kvinder og mænd i prostitution og tvangsforhold har været fængslet eller tilbageholdt.

Michelle Mildwater har flere gange rejst til Nigeria, ligesom hun har foretaget studieture til Gambia, Uganda og Kenya sammen med produktionsselskabet DanishDoc (dokumentarer).

HopeNow er en anerkendt stemme og formidlingsinstitution, både nationalt og internationalt, indenfor menneskehandel.

Arbejdet er veldokumenteret i flere dokumentarfilm produceret af Anja Dalhoff i samarbejde med HopeNow. Filmen ”Trafficker” er sendt i DR, 2015. Derudover er der produceret undervisningsfilm og flere dokumentarer, herunder Black Moon (2007), sendt i DR. Den internationale version af filmen hedder ”Trapped”, og blev vist på CCN programmet ”Untold stories” i 2008.

”Kidney on Ice” (Nyre på is) handler om de etiske dilemmaer, der ligger i handel med menneskeorganer. ”Affected for Life” (Ødelagt for livet) er en film om global menneskehandel. Filmen blev bestilt af FN’s Office on Drug and Crime og instrueret Anja Dalhoff i samarbejde med HopeNow i 2009. Filmen kan ses på www.unodc.org.

HopeNow anser viden og debat som vigtige faktorer i bekæmpelsen af menneskehandel. Viden og debat om menneskehandel kan i sig selv forbedre vilkårene for ofrene for menneskehandel. Det er derfor, at du skal kontakte os, hvis du ønsker et besøg fra HopeNow, hvor vi kan fortælle om vores kamp imod menneskehandel. Kontakt os på info@hopenow.dk

 

Hold dig opdateret med nyt fra HopeNow

Vil du gerne holde dig opdateret med den sidste nye udvikling inden for menneskehandel og HopeNows arbejde, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde disse felter.
Tilmeld mig