Hvem er vi?

Sekretariatet

HopeNow har kontor på Drejervej 17, 2400 N

Stifter af HopeNow og faglig leder

Michelle Mildwater

Derudover har vi ca. 20 frivillige, som indgår på alle niveauer i det daglige arbejde fra administration til bisiddere i retssager, gadearbejde, it og dokumentation.

Bestyrelsen

Ved generalforsamlingen den 31. august 2016 er der kommet en ny bestyrelse i HopeNow, der har en stor faglig kompetence inden for arbejdet med menneskehandlede kvinder og mænd.

Bestyrelsen vil arbejde målrettet og professionelt, for at HopeNow fortsat skal være blandt landets mest anerkendte aktører på området.

Bestyrelsen:

Charlotte Vange Løvstad – bestyrelsesformand
Charlotte Vange Løvstad er uddannet kandidat i socialt arbejde. Hun har mere end 15 års erfaring i arbejdet med udsatte voksne og underviser også i emnet på Via University College. Charlotte har desuden været ansat i KFUKs Sociale Arbejde, Reden-STOP Kvindehandel. Charlotte har tidligere siddet i HopeNows bestyrelse fra 2008-12.

Anette Lytzen
Anette Lytzen, der er uddannet interkulturel international socialrådgiver, har siden 2009 fungeret som Michelle Mildwaters personlige sparringspartner. Hun har erfaring med identificering og rådgivning af ofre for menneskehandel fra sit arbejde for Reden-STOP Kvindehandel og har deltaget i arbejdet med regeringens første handlingsplan mod menneskehandel. Anette har desuden arbejdet en årrække på Dansk Kvindesamfunds krisecenter, hvor hun har arbejdet med voldsramte kvinder.

Tanya Stear
Tanya Stear har en kandidatgrad i International Business og Corporate Communications fra Aarhus Universitet. Tanya har et stærkt ønske om at forbedre forholdene for handlede mennesker, og kan hjælpe HopeNow med en masse teoretisk viden omkring NGO’ers rolle i samspillet mellem forretningspartnere og samfundet generelt.

Hold dig opdateret med nyt fra HopeNow

Vil du gerne holde dig opdateret med den sidste nye udvikling inden for menneskehandel og HopeNows arbejde, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde disse felter.
Tilmeld mig