Betingelser

Samtykke

Jeg accepterer, at HopeNow må kontakte mig med mere information om nyheder, resultater og andre støttemuligheder via e-mail og telefon. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke, når jeg hører fra jer eller ved at skrive til michelle@hopenow.dk.

Fast medlemskab og donationsaftale via Mobilepay eller bankoverførelse
Når et medlem/bidragsyder støtter HopeNow med et fast kontingent og eller støtte, gives der lov til, at HopeNow trækker det valgt beløb efter aftalt betalingsfrekvens som gælder fra den dag aftalen er indgået.

Kvittering
Medlemmet eller gaveyder modtager en kvittering på e-mail ved indmeldelse eller gave.

Registrering af oplysninger
HopeNow registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med en donation eller medlemskab. Oplysningerne videregives ikke, men HopeNow gemmer oplysningerne i fem år i henhold til regnskabet. HopeNow bruger logfiler på donationssiden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg brugeren foretager på siden. Ved betaling med kreditkort sker registrering via en sikker server hos ePay, hvor oplysningerne krypteres.

Fornyelse
Ved indgåelse af fast medlemskab eller støtte gives HopeNow lov til at kontakte medlem/bidragsyder på e-mail eller telefon med henblik på at forny abonnementet, når betalingskortet udløber eller spærres eller andet. Lignede er gældende ved bankskift.
Hvis der er løbende betalinger fra et kort, og du skifter / fornyer kortet, stoppes de løbende træk, så derfor beder vi om at du fornyer kortidentifikation med det nye korts data.

Ophør
Hvis medlem/bidragsyder ønsker at stoppe sin faste aftale, kan dette ske ved at kontakte HopeNow på e-mail eller telefon. Har du oprettet medlemskab via MobilPay, så kan du blot aflyse medlemskab i din indstillinger i MobilPay.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på en enkel donation eller ved en kontingentbetaling.

Ved en månedlig donation kontaktes Medlemsservice på josefine.vang.petersen@hopenow.dk.  

Reklamationsbehandling
Klager over fejl/problemer ved donationen kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer.

HopeNow
Peter Bangs Vej 18, 4 sal
2000 Frederiksberg
Tlf. 2616 1012
michelle@hopenow.dk
Url https://hopenow.dk

 

 

 

Drevet af WordPress Inspiro WordPress tema af WPZOOM