Event om menneskehandel

Ny event i Københavns Kulturcenter i Valdemarsgade 16 sætter fokus på menneskehandel.

Mennesker bør ikke kunne sælges. Det er overskriften på den opmærksomhedsevent, Not4Sale, der arrangeres af foreningen People4People, som finder sted lørdag den 12. november klokken 19 i Københavns Kulturhus. Blandt ambassadørene for eventet er skuespillerne Julie Ølgaard, Rasmus Botoft, Laura Bach og Jens Jørn Spottag.

Not4Sale har til formål at øge bevidstheden om, at mennesker sælges som handelsvarer, som aldrig før i historien – også i Danmark. En række markante og toneangivende politikere, erhvervsfolk og kunstnere vil deltage i eventet. Budskabet vil blive præsenteret i ord, lyd, billeder og sanseindtryk. Derudover vil en række af de danske nøgleorganisationer, der er involveret i arbejdet omkring at ændre på forholdene for ofrene for menneskehandel være til stede.

Foruden at skabe opmærksomhed omkring human trafficking har eventet Not4Sale nemlig også til formål at udbrede kendskabet til hvilke aktører, der er aktive i arbejdet omkring ofrene og imod kriminaliteten. Ved eventet vil Center mod menneskehandel, Safe and Alive, Reden International, Hope Now, Exit Danmark og CFI-Nordic være repræsenteret og det er også disse organisationer, der vil modtage evt. frivillige donationer fra publikum på aftenen, til deres arbejde for at forbedre forholdene for de mennesker, der er blevet menneskehandlet samt at forebygge menneskehandel i Danmark og på globalt plan. Billetterne til Not4Sale er gratis og kan bestilles på www.people4people.dk eller igennem www.billetnet.dk.