Workshopkalender for HopeNows frivillige

HopeNow inviterer alle vores dedikerede frivillige til en række lærerige workshops, hvor du kan få brugbare redskaber til arbejdet med handlede mennesker i Danmark

Dette efterår arrangerer HopeNow en række workshops, som skal uddanne vores engagerede frivillige. Som frivillig er du en helt essentiel del af HopeNows arbejde for og med handlede mennesker. Derfor inviterer vi alle HopeNows frivillige til en række workshops, hvor du vil få undervisning af kompetente traume- og psykoterapeuter og eksperter i menneskehandel og afrikansk kultur. Du vil få indsigt i den situation, som handlede mennesker i Danmark lever i, lære hvordan man bedst kommunikerer med traumatiserede mennesker og måske endda lære mere om dig selv. Vores mål er, at du som frivillig bliver uddannet og får redskaber til bedre at kunne arbejde med udsatte mennesker i sårbare situationer. Det er normalt dyrt at deltage i denne type workshops, men dette efterår kan vi eksklusivt tilbyde HopeNows frivillige gratis deltagelse.

Derudover vil vi fejre vores frivilliges store indsats for HopeNow og kampen mod menneskehandel. Derfor holder vi en julefest for jer i forlængelse af den sidste workshop. Vi glæder os til en festlig aften med jer, som en god afslutning på et lærerigt efterår!

Her er en kalender over aktiviteter for HopeNows frivillige og de øvrige arrangementer, som vi afholder i efteråret. For at deltage i vores workshops, skal du være frivillig i HopeNow og tilmelde dig på linket under hver enkelt workshop.

Frivilligkalender – Efteråret 2014

Lørdag d. 18. Oktober, kl. 13.00-15.00
Event i anledningen af Anti-Trafficking Dag 2014. HopeNow lancerer kampagnen Used in Europe og uddeler årets HopeNow pris. Se invitationen og tilmeld dig her.

Mandag d. 27. Oktober, kl. 17.00-20.00
Workshop for frivillige med traumeterapeut Lisbeth Ingvartsen Roberts. Du får muligheden for at lære mere om behandling og rådgivning af traumatiserede mennesker. Workshoppen vil være interaktiv og indeholde gruppearbejde. Læs mere og tilmeld dig her.

Fredag d. 14. november, kl. 16.00-20.00 & lørdag d. 15. november, kl. 10.00-15.00
To-dages workshop for frivillige med psykoterapeuterne Liz Whitta-Jørgensen og Viggo Müller. Få redskaber til hvordan man bedst kommunikation med sårbare mennesker og sætter grænser. Workshoppen vil indeholde både oplæg og gruppearbejde. Læs mere og tilmeld dig her.

Fredag d. 28. November, kl. 17.00-20.00 
Workshop for frivillige med Andy Desmond, direktør i Anti Trafficking Consultants, kl. 17.00-20.00. Andy Desmond vil dele ud af sine mange års erfaring i arbejdet mod menneskehandel. Du vil få redskaber til, hvordan man får indsigt i handlede menneskers kulturelle baggrund, for at kunne støtte dem bedst muligt. Læs mere om workshoppen og tilmeld dig her.

+ Julefest for frivillige i HopeNow. Vi holder festen i forlængelse af den sidste workshop kl. 20.00. Tilmeld dig vores julefest her.

HopeNow_logo_web1_FB

2 kommentarer

  1. Pingback:Nyhedsbrev Oktober 2014 - Hope Now

  2. Pingback:Newsletter October 2014 - Hope Now

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.