Bliv frivillig/praktikant

Kunne du tænke dig at gøre en forskel og bekæmpe menneskehandel? 

HopeNow er en organisation, hvor arbejdet i høj grad er afhængigt af kompetente, frivillige kræfter og derfor har vi brug for din hjælp. Udover at gøre en stor forskel for folk, der er udsat for menneskehandel, så kommer du også til at møde en masse fantastiske og dygtige frivillige.

Vi har frivillige i alle aldre med mange forskellige faglige styrker, da vi værdsætter et stærkt blandet hold af motiverede mennesker, som brænder for at hjælpe andre.

På nuværende tidspunkt har vi brug for frivillige indenfor følgende områder:

  • Outreach arbejde (fra kl.oo -5 lørdage og nogle få hverdage)
  • Økonomi (evt. en person på efterløn, som kender til revision).
  • Uddannelse med fokus på empowerment (til undervisning i Dansk, Engelsk og Spansk)
  • Videooptagelse eller fotografering
  • Dokumentation (gerne personer, der er proaktive og systematiske)
  • Webmasters
  • Chauffører

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os og ansøge om at blive frivillig, men du skal:
-være over 21 år, til rådighed, minimum 4 timer om ugen i minimum 6 måneder.
-sende en motiveret ansøgning og et cv.

Vi har også brug for praktikanter der er igang med længerevarende uddannelser. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os og ansøge om at blive praktikant, men du skal:
-være til rådighed, minimum 32 timer om ugen i minimum 4 måneder

-kunne tale og skrive dansk og engelsk flydende

- sende en motiveret ansøgning og et cv

Udtalelser fra tidligere praktikanter:
Det har været en givende og positiv oplevelse at være praktikant i HopeNow. I løbet af de seks måneders praktikforløb, fik jeg ikke blot prøvet kræfter med de mange forskelligartede arbejdsområder der knytter sig til det at arbejde i en NGO. Jeg fik også en enorm indsigt i hele menneskehandels fænomenet. HopeNow er en dynamisk og unik organisation, der gør en direkte forskel for handlede mennesker i Danmark – og som praktikant er det fedt at være med der hvor det sker. I løbet af praktikperioden fik jeg ikke kun et grundigt indblik i det retslige og institutionelle system der omkranser menneskehandels fænomenet, jeg fik også mulighed for, på tæt hånd, at følge de mennesker HopeNow arbejdede med og for.” (Sofie,  Roskilde Universitet: International udvikling & Kultur- og Sprogmødestudier).

Som praktikant hos HopeNow har jeg mødt mange forskellige opgaver, mennesker og situationer. Alt i alt har mine 5 måneder som praktikant hos HopeNow været utrolig givende og indsigtsrige.  Jeg har haft muligheden for at tage mig af en bred vifte af opgaver, hvor i blandt der har været en del, jeg har skullet klare selvstændigt. Dette har nogle gange været udfordrende, men har samtidig givet mig evnen til at være omstillingsparat og muligheden for at udvikle mine personlige kompetencer. Jeg fået indblik i, hvordan en dagligdag i NGO kan se ud. Selv om jeg, af og til, har skullet stå over for meget stressende, forvirrende og udfordrende situationer på arbejdspladsen, har jeg også oplevet mange positive, glade og sjove stunder, hvor resultaterne af det hårde arbejde har kunnet ses. Sidst men ikke mindst mener jeg, at det sociale arbejdsmiljø og chef til praktikant forhold i HopeNow har betydet meget for min motivation i mit arbejdet, da ´gå på´ modet og den gode team spirit hele tiden har været der fra alle parter.” (Atia,Roskilde Universitet:  Kultur- og Sprogmødestudier & Kommunikation).  

Skulle du have nogle spørgsmål eller have lyst til at være en del af os og vores arbejde, så kontakt os.

 

Hold dig opdateret med nyt fra HopeNow

Vil du gerne holde dig opdateret med den sidste nye udvikling inden for menneskehandel og HopeNows arbejde, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde disse felter.
Tilmeld mig