Giv ét enkelt bidrag

GIV ET BIDRAG – GØR EN FORSKEL
Dit bidrag vil være med til at støtte HopeNow i kampen mod menneskehandel. Vi sætter stor pris på bidrag af alle størrelser, da enkeltdonationer, vores medlemmer og engagerede frivillige tilsammen er grundlaget for HopeNows indsats mod menneskehandel.

HopeNow modtager donationer fra private, foreninger og fonde, som anvendes til HopeNows direkte arbejde for og med ofre for menneskehandel.

OBS: HopeNow er pt ikke godkendt efter særlige regler i skattelovgivningen. Det betyder, at du som giver ikke kan få fradrag i din skattepligtige indtægt for din donation. HopeNow arbejder på sagen, herunder at skaffe mere end 300 kontingentbetalende medlemer – som er en af forudsætningerne for at blive godkendt efter særlige regler i skattelovgivningen.   

Du kan støtte HopeNow med de følgende beløb:

Instruktion til donationer:
Vælg venligst det beløb, som du vil donere. På webshoppen skal du klikke én gang på den grønne knap “Læg i kurv”, og derefter på den grønne knap “Gå til kassen” i øverste højre hjørne. Herfra kan du indtaste dine betalingsoplysninger og give dit bidrag.

Hvis du vil give tilladelse til, at vi nævner dit navn på vores hjemmeside, må du gerne sende os en e-mail på info@hopenow.dk. Det er selvfølgeligt også muligt at donere anonymt.

Hvis du ønsker at støtte HopeNow på anden måde, er du velkommen til at kontakte os på info@hopenow.dk

Tusind tak for din hjælp. Du er med til at gøre en stor forskel for handlede kvinder og mænd.

 

Hold dig opdateret med nyt fra HopeNow

Vil du gerne holde dig opdateret med den sidste nye udvikling inden for menneskehandel og HopeNows arbejde, så tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde disse felter.
Tilmeld mig