Temaaftner om trafficking

Onsdag d. 1 og onsdag d. 8. september, 2010
Kl. 17.45 – 21.00
Dansehallerne, Pasteursvej 20, 1778 København V

´KNOCK ON UNPAINTED WOOD´ AF MUTE COMP. PHYS ICAL THEATRE
I perioden 27. august – 18. september opfører danseteaterkompagniet MUTE COMP. PHYSICAL THEATRE forestillingen
KNOCK ON UNPAINTED WOOD. Forestillingen tager fat om konsekvenserne ved kvindehandel/trafficking.
KNOCK ON UNPAINTED WOOD er første del af Mute Comp.´s trilogi om verdens store kriminelle økonomier: Sex, Våben og Narko.
KNOCK ON UNPAINTED WOOD opføres med et internationalt cast og det polske, unge rockband Pchelki / The Fleas.
Forud for forestillingen ligger et stort researcharbejde. Koreograferne har rejst i Cambodja, Thailand og Japan og har kontakt til centrale danske humanitære organisationer: Safe and Alive, HopeNow og Reden International. Herudover er kompagniet i kontakt med UNIAP (United Nations Inter-Agency Project on Human Trafficking) og ikke mindst den verdenskendte organisation Somaly Mam Foundation.

MUTE COMP. PHYSICAL THEATRE er et Reumertnomineret, prisvindende og internationalt turnerende dansekompagni.

KNOCK ON UNPAINTED WOOD kan opleves fra 27. august – 18. september kl. 20. (tirsdag – lørdag).
Dansehallerne, Pasteursvej 20, 1778 København V.

TEMAAFTENER OM TRAFFIKCING
I forbindelse med opførelsen af “Knock on Unpainted Wood” afholdes 2 temaaftener/særarrangementer om trafficking. Arrangementerne finder sted før opførelsen af “Knock on Unpainted Wood” onsdag d. 1 og onsdag d. 8. september, 2010.
Kl. 17.45 – 21.00. Dansehallerne, Pasteursvej 20, 1778 København V

Reservation til temaaftenerne sker på: billet@mute-comp.dk.
Billetreservation er nødvendig.

Ønsker du/I kun at bestille billet til forestillingen kan dette ske på billet@dansescenen.dk eller www.billetten.dk.

HVAD ER TRAFFICKING??
ONSDAG 1. SEPTEMBER
kl. 17.45–19.15
Lille Carl, Dansehallerne, Pasteursvej 20, København V

Mød Michelle Mildwater, leder af hjælpeorganisationen HopeNow, Jens Høvsgaard, journalist og forfatter og Anne Brandt Christensen, jurist, HopeNow.

Menneskehandel/trafficking er verdens tredjestørste forbrydelse efter narkotika og våbenhandel. 2,5 millioner mennesker handles hvert år og størstedelen til prostitution. I Danmark er menneskehandel i de seneste år blevet et stigende problem såvel som i store dele af resten af verden. Der er ofte tale om organiseret, grænseoverskridende kriminalitet, hvor bagmændene tjener store summer.

Men hvordan foregår menneskehandel? Hvordan ser hverdagen ud for de handlede og papirløse kvinder i Danmark? Og hvilke tiltag sker der for at komme dette globale fæ nomen til livs?

På baggrund af ovenstående oplæg vil de tre eksperter eksperter Michelle Mildwater, Anne Brandt Christensen og Jens Høvsgaard diskutere trafficking – dets omfang og konsekvenser og muligheden for at komme fænomenet til livs.

TRAFFICKING SEXSLAVER ELLER SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE??
ONSDAG 8. SEPTEMBER
kl. 17.45–19.15
i Mute Comp.´s lokaler
OBS! Mødested Dansehallernes foyer, Pasteursvej 20, 1778 Kbh. V

Ulrikke Moustgaard er journalist og forfatter og har bl.a. skrevet bøgerne ”Kroppe over Grænser” – når kvinder handles fra Østeuropa til Danmark og ”Absolut Allerdejligste Solskinspiger” – om prostitueredes livshistorier. I sit foredrag vil Ulrikke Moustgaard udfra sine erfaringer og mange møder med handlede kvinde, give et indblik i de handlede kvinders situation, liv og fremtid.?

Hernæst vil hun diskutere begrebet og fænomenet ´trafficking” og tegne et billede af den polariserede traffickingdebat, hvor de fleste har en dagsorden og eksperterne skændes. For hvem er de udenlandske kvinder, der sælger sex i Danmark? I hvilket omfang er de ofre for en forbrydelse, er de stærke overlevere eller noget helt tredje? ?Den diskussion har bølget i Danmark blandt eksperter, aktivister og politikere, lige siden trafficking kom på den danske dagsorden for 10 år siden.

Det er naturligvis muligt at se forestillingen på alle andre dage i spilleperioden.
Ønsker du/I kun at bestille billet til forestillingen kan dette ske på billet@dansescenen.dk eller www.billetten.dk.

“Knock on Unpainted Wood” kan opleves fra 27. august – 18. september, 2010.
Billetpris: 130 kr. / Ung under 25 år: 60 kr.

Læs mere om “Knock on Unpainted Wood” og Temaaftenerne i vedhæftede pdf eller på www.mute-comp.dk[/lang_dk][lang_en]This post is not available in english.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.